marți, 4 septembrie 2012

David Wilcock-Sa fiti linistiti in legatura cu schimbarile ce vor veni







Sa fiti linistiti in legatura cu schimbarile ce vor veni (ii multumim Irinei) de David Wilcock - Vineri, 5 februarie 2010

Nu va mai trebui sa asteptati prea mult, pentru a vedea unele schimbari absolut grandioase in lume, dupa cum se spune in aceasta noua prelegere a lui David Wilcock. Este ultima dintr-o serie de mesaje care ne incurajeaza sa intelegem contextul maret, pozitiv, al acestor evenimente aparent haotice, care se petrec aici, pe Pamant.

TIMPUL ADEVARULUI

Aceste evenimente de pe planeta se desfasoara acum concomitent si cu o viteza incredibila. Este extrem de evident faptul ca cei mai negativi Controlori de pe planeta se zbat in ultimele chinuri, inainte de a se da batuti, iar consecinta va fi impresionanta.

DIVULGAREA FAZEI FINALE

Cei mai multi dintre voi ati descoperit ce se intampla cu adevarat. Poate fi vorba de o cale solitara, fiindca cei mai multi oameni au creierul atat de spalat si sunt atat de conditionati, incat chiar si atunci cand se intampla ceva evident, se lasa coplesiti de indoieli, incertitudini si teama.

Ne aflam, cu adevarat, in fata unui Moment Major.

Sperasem ca am fi putut trece prin aceasta tranzitie spre schimbare, cat mai lin posibil, dar acum imi sunt clare semnele care arata ca, in mod cert, va fi o tranzitie usturatoare in ceea ce priveste situatia economica, pentru a se obtine rezultatul dorit.

Materialul intuitiv pe care il cititi acum mi s-a relevat in urma cu o luna si exista o parte-cheie, care mi-a atras in mod evident atentia si care ma obsedeaza de atunci incoace.

Daca nu as fi avut abilitatea de a intra intr-o stare atat de profunda de transa, m-as fi indoit serios ca mintea mea constienta ar fi putut permite aparitia unui asemenea mesaj oricum, m-a mirat grozav, atunci cand a aparut:

S-ar putea foarte bine sa intrati intr-o criza financiara si spirituala, pe care nu v-ati fi putut-o imagina nicicand inainte.

Poate ca deja ati indurat o asemenea criza sau chiar mai multe.

Poate ca va aflati deja intr-un punct din care puteti simti ca acest lucru nu conteaza cu adevarat ca protectia voastra Divina va fi intotdeauna prezenta, pentru a va calauzi prin noptile cele mai intunecate, la nivel personal si planetar.

Desfasurarea in timp a unui astfel de eveniment (sau evenimente) nu e atat de importanta cum este rezultatul final, care reprezinta, pur si simplu, nemurirea voastra, imbratisata, in cele din urma, pentru ceea ce reprezinta.

Nu exista nicio indoiala in acest sens. Acest material intuitiv ne-a pregatit pentru posibilitatea ca lucrurile sa ia o turnura urata pentru un timp, odata ce Noua Ordine Mondiala se prabuseste, cu ultimele zbateri ale infrangerii.

Nu ma astept nicicum sa ma credeti pe cuvant, cata vreme spusele mele se bazeaza pe ceva atat de evaziv, cum este cititul intuitiv (mesaj primit de la entitati din alte dimensiuni - channeling.} Prin urmare, fac tot ceea ce pot ca sa argumentez mesajele primite, cu elemente de analiza din lumea reala.

CHEMARILE LA TREZIRE

Dupa cum merg lucrurile pe aceasta planeta, se pare ca nu sunt necesare chemari speciale la trezire, pentru ca sa apara schimbari foarte importante. Pentru ca oamenii obisnuiti sa priceapa, cu adevarat, ceea ce se petrece si sa se mobilizeze in suficienta masura, pentru a-i pune capat, suferinta trebuie sa atinga un nivel critic.

Cam asta ni se spune ca se intampla iar investigatiile pe care le prezint aici si care provin din diferite surse incluzand atat marturii ale unor oameni foarte bine informati/initiati, cat si date clare, disponibile in media toate sunt in concordanta cu acest mesaj.

Nu stiu exact cand se va produce schimbarea, cat timp va mai trebui sa dureze acest test de rezistenta, sau cat de rau va fi. Cu toate acestea, aud de la o multime de oameni inclusiv de la cei in a caror precizie am deplina incredere si care au vise prevestitoare, ca urmeaza o intreaga epopee de schimbari.

Eu cred ca mi s-a cerut sa va transmit acest mesaj, pentru ca tot mai multi dintre voi sa reuseasca sa intrezareasca o cale pozitiva printre aceste evenimente, odata ce ele incep sa se desfasoare. Propaganda si paranoia vor atinge niveluri incredibile, pe masura ce aceste evenimente se vor desfasura. [articolul a fost scris in februarie 2010!!!]

REZULTATELE SUNT POZITIVE

Schimbarile pozitive pe care acest sir de evenimente le va aduce sunt mult mai grandioase decat daca, pur si simplu, am primi un anunt oficial ca suntem vizitati de numeroase specii umane care sunt mult mai avansate decat noi, din punct de vedere spiritual si tehnologic.

Totodata, presa aparent independenta induce, in mod inexorabil, aceasta stare de frica si lipsa de speranta.

SINELE SUPERIOR ESTE O CALAUZA IMPORTANTA

Sunt multi oameni care scriu despre mine si ma aseaza pe un piedestal desi tot ce am facut a fost sa stabilesc o legatura cu Sinele meu Superior, intr-un mod trainic si continuu. Acest lucru presupune staruinta si dedicare in cateva domenii: meditatia, visarea lucida, dieta sanatoasa, studiul inspirator si concentrarea constanta asupra iertarii si acceptarii de sine si a celorlalti.

Sunt adesea dezamagit, fiindca sunt multi cei care nu au realizat inca acest contact, pentru ca, odata ce faceti acest lucru, el distruge, literalmente, aceasta propaganda, osanda si teama cu care ati fost bombardati din partea mediei centrale si de nisa.

Multi oameni sunt constienti ca au un Sine Superior, ca evenimentele din viata lor sunt orchestrate si ca aceasta calauzire are loc peste tot in lume dirijandu-i catre un rezultat pozitiv, benefic.

Atii sunt constienti, cel putin la nivel filozofic, de faptul ca au un Sine Superior, dar nu au trecut la stabilirea unui contact cu el, la intelegerea mesajelor sale.

ACUM ESTE TIMPUL

Ceea ce veti citi in continuare a iesit la lumina exact acum o luna. Aceste cuvinte reprezinta un punct de referinta pentru propriul meu progres in accesarea Sinelui meu Superior; ele au venit ca un suvoi, in timp ce lucram la computer, dar au aceeasi valoare ca orice insiruire de cuvinte pe care le transmit verbal, in timpul unei stari de transa profunda.

In tot acest timp, am reusit sa fac channelling, scriind informatiile primite, dar starea mea este mai putin profunda, iar calitatea materialului este mai slaba. Ca un rezultat minunat al acestei transmisiuni, am fost surprins sa descopar ca insasi capacitatea mea de accesare a crescut substantial.

Mesajele transmise aici sunt foarte relevante pentru problemele noastre din lumea de astazi asa ca, bucurati-va de ele!

Citire intuitiva 5 IANUARIE 2010 -- "FITI LINISTITI IN LEGATURA CU SCHIMBARILE CE VOR VENI"

Motivul din cauza caruia sunteti treji la miezul noptii, framantandu-va cu astfel de intrebari, este simplu. Avem de indeplinit un program. Cerintele cele mai simple raman adesea neauzite de catre voi, deci este nevoie de sarguinta pentru a indeplini unele dintre aceste actiuni.

Cunoasteti la fel de bine ca mine ce miza este in joc. Nimic altceva decat supravietuirea rasei umane, pe masura ce trece prin acest proces decisiv de tranzitie. De aceea, fiti impacati in privinta schimbarilor ce vor veni si permiteti-va sa observati ceea ce nu intelegeti, in lumina unei acceptari oneste a tot ceea ce este.



Noi va putem oferi o noua viziune asupra omenirii din aceasta perspectiva clara, care vorbeste numai despre Iubire si Lumina.

Pentru ca in Iubire si Lumina se afla o sclipire a constiintei care deschide calea catre starea de maestru.

In felul acesta au evoluat intotdeauna lucrurile. Spiritul se contopeste cu materia si da nastere maretiei. Totul le este dezvaluit, intr-o fractiune de secunda, celor care sunt pregatiti.

Legea iubirii acceseaza Legea infinitului si ceea ce este supus mortii fuzioneaza cu sublimul si nemarginirea.

Exista o harta pe care puteti vedea cu claritate toate aceste lucruri. Aceasta harta va permite sa va deschideti calea catre infinit, pentru a alunga orice ambiguitate in privinta viitorului vostru.

Foarte multi oameni au reusit. Acesta este timpul vostru. Acesta este timpul in care veti tasni inspre adevar, Lumina, frumusete si materializare. Aici veti descoperi toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a scapa de toate blocajele care v-au impiedicat, in trecut, sa fiti in comuniune cu Divinitatea.

Priviti lucrurile in acest fel. Intreaga existenta va este la indemana, atunci cand imbratisati natura fundamentala a Cosmosului, cu iubire. Ceea ce se va reflecta in actiunile voastre, care vor fi lipsite de incarcatura emotionala care va face sa vedeti o ofensa implacabila, in fiecare lucru.

Cheia este sa evitati impulsul de a reactiona la stimuli, conform tiparelor prestabilite. Acest lucru nu va fi la fel de simplu, cum este decizia de a nu va mai supara, atunci cand lucrurile merg prost.

Aceasta noua abordare rescrie, in mod fundamental, codul genetic, la nivel celular, pana in punctul in care nu mai este nevoie sa luptati sau sa renasteti intr-o noua viata.

Acesta este unul dintre cele mai profunde mesaje din aceste vremuri.

V-ati convins singuri ca o asemenea lupta este necesara, cand de fapt este vorba de o iluzie. Lucrurile importante pe care vi le doriti in viata pot fi ale voastre mult mai usor, atunci cand va eliberati de nevoia de a lupta.

Priviti intotdeauna, cu claritate, modul in care vi se deschid caile catre Infinit. Nu este asa de usor ca si a merge afara, pentru a privi rasaritul sau apusul soarelui.

Este absolut necesar sa va bazati pe calauzirea launtrica in fiecare moment, astfel incat sa nu existe nicio abatere de la adevarul fundamental al Fiintei voastre.

Acest lucru lipseste in prezent. Inca mai sunteti adormiti in tiparele de repros la adresa felului in care arata lumea si viata voastra. Acest lucru nu este necesar. Tot ceea ce a existat este perfect. Tot ceea ce va fi este perfect. Si tot ceea ce este Acum este perfect.

Grandoarea constientizarii acestui adevar nu poate fi cuprinsa doar in aceste cuvinte de pe pagina tiparita si nu va poate fi prezentata ca un trofeu al momentului in care intelegeti acest lucru, la nivelul perceptiei launtrice.

Pentru cei dominati de ego, acesta este un adevar trecut pe lista neagra, fiindca ei nu pot accepta cu usurinta ceea ce anihileaza, in cele din urma, falsitatile mintii egotice, care adora sa se invaluie in iluzii.

Pe masura ce zidurile se prabusesc, marele adevar se reveleaza si trebuie platit un pret pentru imposibilitatea de a vedea acea splendoare, atunci cand va apropiati de ea.

Aceasta prabusire poate parea infricosatoare, dar scopul ei este sa intelegem modul in care putem valorifica aceste vremuri ale schimbarii si cum putem intra pe fagasul Fortelor Creatoare, odata ce deplina lor manifestare ne este la indemana.

Acest lucru nu inseamna nimic altceva decat sa savurati bucuria de a fi fiinte umane si sa va lepadati de sentimente negative, cum ar fi: teama de moarte, de sfarsitul lumii, frica, mania, gelozia s.a.m.d., care v-au tinut prizonieri in trecut.

Acum sunt necesare o renastere a constiintei si un salt de la simpla idee, la un nou concept minunat de Unime, demontand natura efemera a mintii egotice, astfel incat sa invitati Adevarul sa isi faca loc in campul vostru emotional.

A trecut demult vremea in care dobandirea starii launtrice de maestru trebuia sa aiba loc undeva departe, intr-o pestera solitara, la lumina unei lumanari.

Acum, traim intr-o lume in care mareata camera de initiere nu trebuie cladita din stanci masive, pentru ca procesul de transformare sa aiba loc.

Mai degraba, lumea mintii este locul in care, zi de zi, clipa de clipa, Constiinta Cosmica isi deschide portile imense pentru voi, iar lumina soarelui patrunde in sfarsit.

Haideti sa nu ne mai indoim; calea propriei stari de maestru se bizuie pe sinele fiecaruia dintre noi identitatea pentru a face ca schimbarile sa se manifeste.

Aceasta este ceea ce pierdeti atatia dintre voi, atunci cand va relaxati, asteptand ca altcineva sa va rezolve problemele, sa va rescrie istoria, sa deschida usile propriei realitati sau, cu alte cuvinte, sa va insufle acele calitati reale pe care le aveti din nascare, in voi.

Eu asemuiesc acest lucru cu o imensa armata care a atacat baricadele, fortand o retragere intr-un loc de relativa solitudine si liniste, chiar in mijlocul furtunii naprasnice ce s-a dezlantuit afara, in lume dupa cum se intampla acum, in acest moment crucial din timp si spatiu.

Deschiderea inimilor voastre catre frumusetea iubirii de sine, a adevaratei impliniri, este un proces fascinant, care va absoarbe in sacralitatea fiecarui aspect al vietii. Asta, deoarece integrarea de sine nu se realizeaza prin intermediul unor texte de carte care va explica, litera cu litera, fiecare noua decizie pe care sa o luati, rand cu rand, punct cu punct, bucata cu bucata.

Mai degraba, este vorba de o constientizare vie, de un adevar fundamental, de o perspectiva Divina care transcende realitatea mortii si limitarile fizice (aparente).

Acesta este un strat mai profund, o amintire dintr-o lupta pe care nici macar nu ati realizat ca ati purtat-o in tot acest timp calatoria solemna a cautatorului iubirii de sine, pe masura ce invata sa ii iubeasca pe ceilalti.

Asadar, haideti sa intelegem ca scopul a ceea ce vedem ca se intampla acum nu este altul decat transformarea fundamentala a vietii, asa cum o stiam noi, pe Pamant. Revelarea completa si totala a misterelor existentei cosmice se dezvaluie in fata celor pregatiti sa plateasca pretul cuvenit.

Si orice suma de bani care trebuie cheltuita pentru a primi acest dar atat de pretios este un serviciu.

Sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti, pentru a rezona cu frumusetea, stralucirea si maretia, la fel de usor si de des precum v-ati indepartat de ele, odinioara.

Sa stiti, cu certitudine, in adancul inimii voastre, ca acesta este un univers al bucuriei, pozitiv si inaltator in care sa traiti si ca el nu va putea arata altfel, decat atunci cand vom fi cu totii Unul iar natura acestei Unificari inseamna sa Fiti Iubire, Acum.

Acest lucru nu presupune sa asteptati la o coada interminabila pentru un bilet la bordul masinii cosmice de iubit, care sa va propulseze prin intregul cosmos, fara niciun pic de zgomot.

Aceasta este o creatie uriasa a constiintei, care isi are radacinile in cele mai profunde niveluri ale mintii subconstiente, in ego (asta este!) si care se ridica, treptat, din strafunduri, dand parca viata legendelor Atlantidei.

Mirosul greu al apei oceanelor va disparea, pe masura ce sculpturile ascunse ies la iveala.

Cu timpul, chiar si cele mai pretioase dintre resursele voastre vor trebui sacrificate, pentru ca adevarurile ascunse despre cine si ce sunteti voi sa erupa printre amintirile palide ale trecutului.

Numai atunci veti cunoaste intelepciunea batranilor intelepti si a maestrilor, care vorbeste despre o lume in devenire o lume a grandorii si stralucirii, a triumfului si sacrificiului, a durerii si iubirii, o lume cuprinsa in cele mai vechi carti din lume, care s-au dovedit cele mai adevarate, acum si pentru totdeauna.

Suntem inspirati sa urmam calea adevarului iar adevarul este, mai degraba, o colectie de particele si piese care pot indica directia catre dezvaluirea Misterului insusi: Cine suntem noi de ce ne aflam aici si incotro ne indreptam.

Eu nu pretind ca detin toate aceste adevaruri. Asemenea voua, si noi suntem cautatori. Si noi invatam de la voi, la fel cum invatati voi de la noi. Si noi avem vina si slabiciunile noastre. Uneori, judecatile gresite au lipsit, iar alteori, ele au fost evidente.

Insa, aceasta viziune cunoasterea absoluta a naturii noastre cosmice ne impinge inainte in aceasta cautare de a redestepta partile anulate ale Sinelui, astfel incat sa deschidem acea poarta Divina, catre universul launtric.

Instrumentele s-au aflat permanent la indemana celor care stiu ce cauta. Iar noi ar trebui sa cerem ca aceasta situatie sa ramana neschimbata.

Pastrati cu grija aceasta cunoastere si ascundeti-o de cei care nu sunt pregatiti sa auda profundul vostru mesaj cosmic, ezoteric. In schimb, concentrati-va asupra binelui pe care il puteti aduce in vietile oamenilor.

Daca aveti in familia voastra persoane dificile, in loc sa-i aiuriti cu teorii conspirative infricosatoare, sau sa elaborati povesti cu farfurii zburatoare, mai bine fiti buni cu ei.



Permiteti ca abilitatile voastre de artisti ezoterici sa zamisleasca adevaratele manifestari ale loialitatii fata de Divinitate, care sa reveleze credinta voastra eterna, astfel incat nimic altceva decat moartea sa nu poata fi influentat de iluziile ce v-ar putea smulge din acea imagine din oglinda.

Veti putea privi, pentru prima oara, in proprii vostri ochi si veti vedea cu adevarat cine si ce anume se reflecta inapoi.

Pentru intaia oara, veti avea toate motivele pentru a va celebra viata, pentru a va revendica puterea de a sti, in profunzimea inimilor voastre, ca ati castigat competitia, ca ati depasit si ultimul obstacol, deschizand poarta catre Infinit.

Niciodata nu a fost complicat. Seamana cu pasiunea pentru jocul de puzzle, pentru provocarile si disputele intelectuale.

Trebuie sa fim credinciosi principiilor fundamentale, conform carora viata a fost cladita din esenta ei primordiala sa respectam si sa onoram liberul arbitru al celorlalti, in timp ce ni-l protejam pe al nostru.

Aceasta este o lectie foarte greu de invatat, pentru ca un asemenea proces ofera cheile multor porti, dar portile in sine sunt adesea ascunse in intunecimea Ego-ului muritor si a gimnasticii sale mentale.

Nimeni nu are nevoie sa se indoiasca de Prezent. El, pur si simplu, exista.

Deschiderea catre Infinitate nu trebuie sa aiba loc intr-un singur moment trecator al Adevarului este adesea o adunare, cu blandete, a diferitelor cioburi ale durerii si mizeriei care au facut parte din viata noastra, in anumite momente ale vietii: roadele amaraciunii, perioadele de nemultumire, povara responsabilitatii, gloria sacrificiului.

Haideti sa intelegem ca trecutul nu este nimic altceva decat preludiul Prezentului. Tot ceea ce stiti, toate lucrurile in care aveti incredere, tot ceea ce credeti ca este realitatea voastra se pot schimba cat ati clipi intr-un moment microscopic de constientizare a Marelui Mister care ne sustine pe noi toti si in care ne miscam si fiintam.

As asemui viata voastra cu o crescatorie de gaini in care sunteti tinuti captivi, cu cruzime, in custi neincapatoare, catarati unii peste altii, astfel incat intreaga voastra lume este in detentie si tot ce simtiti este ploaia de gainat care cade intr-una peste voi.

Aceste custi ale mintii sunt temnite mentale, zamislite cu migala prin folosirea liberului arbitru pentru atragerea negativitatii, pentru credinta in minciuna imperfectiunii, a tradarii adevarului Eternitatii, prin gandire, rostire si fapte si pentru incapacitatea de a recunoaste Iubirea Eterna, care exista si a existat dintotdeauna.

Nu mai este vorba de niste spectacole neinsemnate. Aceasta este Marele Spectacol al Universului baletul Eternitatii, care face sa sara acul gramofonului ce repeta aceleasi vechi melodii, an dupa an, oferind, in schimb, fundalul muzical pentru aerul din jurul vostru.

Cuvintele frumoase adresate unui strain. Atenuarea timida a Ego-ului vesnic suparat si gelos; pe masura ce acesta se disipeaza, puteti renaste in imbratisarea iubitoare a slabiciunilor si rezistentei altor oameni, daruindu-va, onorandu-i pentru ceea ce sunt.

Pentru ca si voi ati umblat prin vaile durerii si ale disolutiei. V-ati putea afla si voi intr-o criza financiara si spirituala, in situatii pe care nici nu vi le-ati fi putut imagina vreodata.

Poate ca deja ati suferit in urma unei asemenea crize; sau a mai multora. Poate ca deja va aflati intr-un punct din care puteti vedea ca acestea chiar nu conteaza ca protectia Divina va fi intotdeauna acolo, pentru a va calauzi prin cele mai intunecate nopti, la nivel personal si planetar.

Desfasurarea in timp a unor asemenea evenimente trezeste mai putin interes decat rezultatul final nemurirea voastra, care va fi, in cele din urma, imbratisata pentru ceea ce este.

Fara slabiciuni, fara imperfectiuni, fara oprelisti, Marele Mister revarsa lumina peste esenta voastra, pentru ca Fiinta unica ce a creat Universul sa-si desavarseasca lucrarea prin voi.

Voi sunteti expresia fizica a luminii soarelui, licarirea sperantei din lacrima unui copil, iubirea pierduta intr-un moment de insatisfactie, cea mai mica, cea mai slaba persoana, care devine cea mai iluminata dintre toate fiintele Cosmosul insusi.

Asa ca nu va temeti de venirea Erei de Aur. Ramaneti in grija adevaratei voastre Identitati. Nu aveti nevoie de nicio falsa iluzie despre cine si ce sunteti. Acesta este timpul vostru. Aceasta este ziua voastra. Imbratisati adevarul. Imbratisati intelepciunea. Imbratisati-va nemurirea. Si deveniti voi insiva Prezentul, in loc sa-l cautati.

Aceasta este poarta de acces. Aceasta este calea care aprinde stelele si va arata harta, pentru a descoperi Eternitatea.

Nu mai trebuie sa mergeti nicaieri. Nu mai trebuie sa asteptati trecerea timpului. Nu mai trebuie sa luptati. Nu mai trebuie sa va sacrificati pentru glorie. Nu mai trebuie sa indurati nicio durere. Veti avea parte doar de iubire, frumusete, maretie si triumf.

Este uimitor cat de usor este sa negam aceasta transcendenta sa respingem perfectiunea Prezentului si sa-i intoarcem spatele, asemenea unui copil mofturos care refuza hrana. Momentul Prezent va va hrani din plin cu misterele lui marete, daca, pur si simplu, ii veti permite sa existe.

Pentru ca niciodata nu a existat un timp atat de propice trezirii sinelui nostru adormit.

Niciodata nu a existat vreun moment mai potrivit pentru a iesi din rutina lumeasca a existentei in corp fizic, suficient pentru a descoperi intervalele dintre gandurile rationale dintre co-creatiile constiente ale lumii in care deja traiti de a imbratisa posibilitatile oferite de ceea ce va fi, intr-un viitor nu prea indepartat.

Voi nu stati pe tusa unui mare joc de fotbal, sustinand una din echipe si sperand ca cealalta va pierde. Voi evoluati pe terenul de joc, chiar acum.

Iar ceea ce va revine este posibilitatea infinita de a creste si a evolua, izvorata din esenta Sinelui vostru autentic.

Prindeti mingea si alergati. Acesta este Prezentul vostru. Acesta este Momentul vostru Acum.

Gloria atat de mult profetitei Ere de Aur este obtinuta de catre fiecare in parte, prin transcenderea indoielilor si a fricilor sinelui lumesc creatia egotica ce ne tine agatati cu salbaticie si pasiune, prin identificarea cu el, neindraznind niciodata sa scapam de sub controlul sau, pentru a dezvalui faptul ca el este un stapan al umbrelor o himera a iluziilor hranite de proviziile de indoieli, frici, ostilitate si amnezie.

V-ar fi atat de simplu sa adoptati aceasta practica, in interiorul careia veti descoperi o mare complexitate. Fiindca ceea ce descumpaneste mintea rationala, mai mult ca orice, este usurinta cu care paradoxurile sale gliseaza inspre trasparenta si irelevanta, odata ce Marele Mister ne este dezvaluit chiar si doar pentru o clipa.

Nu v-as cere sa faceti acest lucru, daca nu as fi incercat si eu, aruncand o privire atenta la ceea ce se intampla si revenind cu observatii din lumea inconstienta a preaslavitei naturi omenesti, care sustine mintea egotica in incercarea ei de a controla totul.

Totul este adevar. Totul este frumusete. Totul este intelepciune. Totul este iubire.

Iar Eternitatea este la indemana celor care recunosc linistea prezentei Maretei Fiinte launtrice, astfel incat acest urias adormit sa poata iesi din nou din cacofonia neincrederii, care marcheaza functionarea rationalului si a mintii constiente, pentru a se plimba liber printre florile de pe campiile Infinitului.

Haideti sa nu ne lasam tulburati de schimbarile ce vor veni si de cele pe care deja le-ati vazut manifestandu-se. Sa vedem cu claritate calea care se deschide, asa cum este ea. Faceti astfel incat constientizarea propriului vostru Sine Nemuritor sa li se dezvaluie si altora, ca un semnal luminos, cata vreme ei nu sunt capabili sa vada singuri.

Si va spun din nou ca nu trebuie sa intrati intr-o retorica emfatica despre toate acestea si despre enigma cosmica pe care cautarea voastra a transformat-o intr-o formulare-sablon a ceea ce este.

In schimb, deveniti pur si simplu constientizarea Iubirii, prezenta Pacii, linistea Eternitatii. Iar aceasta prezenta va straluci prin toate valurile si straturile de mizerie care i-au obturat pe toti cei care au dorit sa va vorbeasca, fara a indrazni sa faca macar un pas.

Aceasta este vremea voastra, clipa voastra, Eternitatea voastra. Faceti cu ele ceea ce doriti. Alegerea nu e usoara, dar este de neuitat.

Adresa acestui articol este http://roaim.net.tc/?a=articles&p=654

Niciun comentariu:

pineal gland activation

iubirea

iubirea

imbratisare

imbratisare

Unu

Unu

Unu

Unu

Unu

Unu

merkaba

merkaba

Esenta

Esenta