vineri, 19 martie 2010

CUM E SUS ASA E SI JOS- Neville Goddard - Puterea conştiinţei

CREATIA ESTE PERFECTA SI COMPLETA.

IN CREATIE NU MAI AVEM NIMIC DE INVENTAT ,TOT CE ESTE S-A FACUT DEJA.INSA CEEA CE MAI AVEM DE DESCOPERIT SI MANIFESTAT ESTE SA NE DESCOPERIM PE NOI INSINE CA SI CREATORI CONSTIENTI ASA CUM NE ESTE MENIREA ADEVARATA.1- Incercati sa vedeti "viata" dincolo de ce ea PARE SA FIE.2-Veti reusi mult mai usor, doar daca veti vedea-o TOATA IN ACUM!3-Asumati-va INTEGRAL calitatea experientei voastre, deoarece a va iluziona la nesfarsit ca altul, altii...nu este ADEVARAT!

4-Ca atare "griji, nevoi, necaz, durere" este ceea ce doar voi insiva ati ales sa experimentati, deoarece...5-Nu exista REALITATE OBIECTIVA!

6-Aparenta ei este doar problema de perceptie, motiv pentru care nimeni "nu vede" ceva pana nu este initat sa perceapa acea "realitate".

7-Creatia este un joc al infoenergiilor, structurata vibrational.

8-Putem formula ca "Vibratia face/este Legea !9-Nici un moment nu e de uitat ca esti un cocreator al realitatii tale si ar fi de dorit sa fi pe deplin constient de asta!

10-Dincolo de orice dar si intrepatrunzandu-se cu nivele ale infoenergiei deja existente, actioneaza CREDINTA TA!

11-Ea opereaza cel mai puternic in Universul Tau si ceea ce tu crezi despre tine este ceea ce vei si manifesta.

12-Nimeni nu va putea depasi ca si calitate a experientei sale de viata ceea ce subconstientul sau nu accepta ca fiind FIRESC PENTRU EL!13-Fiecarui "reper" ii este proprie o anumita frecventa si pentru a ti-o aduce in "realiatetea ta" experientiala e necesar sa rezonezi si pe acea frecventa.

14-Dimpotriva, daca nu vrei o anume experienta in viata ta, doar ia-ti atentia ta de la ea! Se va manifesta DOAR fenomenul in care tu alegi sa bagi energia OBSERVATIEI/ATENTIEI TALE !

15-Toate aceste intelepciuni le veti regasi spuse in diferite moduri sau metaforic in toate scrierile si traditiile de intelepciune, inclusiv in Biblie, si acum majoritatea au si confirmari stiintifice.

16-si CEA MAI IMPORTANTA: Creatia este Perfecta si Completa de la bun inceput, iar noi experimentam, functie de ceea ce NOI SUNTEM constienti a fi, acele portiuni din ea care rezoneaza cu ceea ce noi emitem in ACUM. Altfel spus, nu realitatea aparenta se modifica ci noi ne schimbam punctul de unde o receptam. Asa si doar asa se explica indemnul "fii tu ceea ce iti doresti si vei deveni/avea",- absolut ADEVARAT.


Octav http://ultimul-adevar.webs.com/deacumgata.htm

ILUZIE SI REALITATE
Neville Goddard-Puterea constiintei

Neville Goddard - Puterea conştiinţeiNeville Goddard Puterea Constiintei
Niciun comentariu:

pineal gland activation

iubirea

iubirea

imbratisare

imbratisare

Unu

Unu

Unu

Unu

Unu

Unu

merkaba

merkaba

Esenta

Esenta